Tegeltjeswijsheden van leer: ‘ontdek thuis’

Iep Fabriek

zondag 21 april

Tegeltjeswijsheden van leer: ‘ontdek thuis’

Ken je ze? Die wijze spreuken op Delfts blauwe tegeltjes die al generaties lang de tand des tijds doorstaan? Wij geven een eigentijdse draai aan deze inspirerende klassiekers en maken onze eigen versie – met leer! De techniek is verrassend eenvoudig en het resultaat is echt ontzettend leuk! Samen met jou creëren we een muur met quotes en tekeningen die voor jou “Thuis!” voorstellen. Zo maken we de diverse gedachten en gevoelens bij het thema “Thuis!” in onze gemeenschap zichtbaar. Thuis is namelijk voor iedereen anders.

Na een welkomstwoordje en enkele inspirerende voorbeelden ga je zelf aan de slag met leather carving, slagstempels of leerverf. Onze ervaren workshopgevers begeleiden je gedurende een klein uurtje om een uniek tegeltje te maken. Onze toegankelijke technieken maken het voor iedereen, van (klein)kind -vanaf 9 jaar, met een beetje hulp van een volwassene- tot (groot)ouder, mogelijk om een prachtig stukje leer te creëren.

Waar?

Vrijheid 138, 2320 Hoogstraten

Parkeren kan voor de deur want op de Vrijheid is het niet nodig om op zondag een parkeerschijf te leggen. Je kan ook gebruik maken van de parking aan zaal Pax of de parkeerplaatsen in de aangrenzende straten: Mouterijstraat, Gelmelstraat, Tinnenpotstraat. Vanuit deze parkings is het ongeveer 5 minuten wandelen tot het atelier.

Wanneer?

van 10.30 uur tot 17 uur

Inschrijven?

Reserveren kan vanaf 01/04/2024 tot 20/04/2024 via https://www.iep-deszign.com/erfgoeddag-2024/

Breng een quote of afbeelding mee die voor jou ‘Thuis’ vertegenwoordigt. Meer informatie ontvang je via e-mail na inschrijving.

Max. aantal deelnemers?

Maximaal 100 deelnemers (10 per tijdslot)

Toegankelijkheid?

Gedeeltelijk toegankelijk: de ingang van het pand is enkel bereikbaar via een trapje.

Familievriendelijk: geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Organisator

iep Deszign

Meer info en contact

+32 (0)472 10 24 10

ibi@iep-deszign.com